חוט דנטלי

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

22/08/2016 | 21:45 | מאת: נועה

התחלתי להשתמש בחוט דנטלי בעקבות בעיות ונאמר שהניקוי בין עשה לי לא טוב וגורם לכאבים החוט קצת יותר קשה לעשות האם לאט לאט מתרגלים והפעולות ייעשו קלות יותר וייקח לי פחות זמן כי כרגע טיפה מסובך אחרי הקיסמים/מקלונים.

הסיבה יכולה להיות דלקת חניכיים כתוצאה מחוסר שימוש בחוט בעבר וניקוי לא מספק או שיתכן שאינך משתמשת נכון בחוט הדנטלי, כדאי לבקש הדרכה משיננית

23/08/2016 | 11:04 | מאת: נועה

הראו לי והבנתי למטה כבר ממש הולך ולמעלה קצת יותר קשה להגיע למקומות במיוחד האחורים , ואולי זה גם לאט לאט נסיון כי אף פעם לא השתמשתי והשתמשתי רק במברשונים / קיסמים וזה עשה לא טוב עובדה משהפסקתי והתחלתי בחוט באמת כמו שהרופאה אמרה הותחל להיות הקלה עוד לא לגמרי אבל מניחה שלאט לאט אלמד ואצליח , אין סוגים מסוימים שהטכניקה אחרת ויותר קלה זאת השאלה שלי?

24/08/2016 | 17:34 | מאת: נועה

קיבלתי הסבר והבנתי איך עושים הבעיה שפשוט קשה לי להחזיק ולנקות ביחד יש לי אצבעות דקות , למטה עוד אני מתחילה להצליח יותר ולמעלה בהרבה יותר קשה להחזיק ולנקות שלא יברח ויפול ובמיוחד בשיניים האחורית אבל רציתי לשאול האם יש יתרונות בשימוש בחוט דנטלי רגיל לעומת זה עם הידית כי פשוט עם זה עם הידית יותר קל לי לנקות ולהגיע מאשר מהרגיל במיוחד בלסת העליונה ורוצה שינקה טוב ובחוט הרגיל ממש קשה גם להחזיק טוב וגם שינקה בלסת העליונה בלסת התחתונה התחלתי להצליח אבל העליונה ממש קשה ובמיוחד כל השיניים האחוריות האם יש איזה יתרון משמעותי לחוט רגיל לעומת עם הידית והאם אילו עם הידית אפשר לעשות שימוש רב שימושי או גם אותו צריך לזרוק אחרי כל שימוש?

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה