האם אפשר לדחות את התקנת השתל

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

03/07/2016 | 18:10 | מאת: דנה

רציתי לשאול יש לי בעיה הכירוג שלי עובד כרגע בקיץ / אוגוסט - ספטמבר רק יום אחד במקום יומיים ובדיוק ביום שרציתי לא עובד אחרי לקראת אמצע סוף ספטמבר שוב יחזור לעבוד אותם ימים השאלה אם אחכה במקום 4 , 4 וקצת חודשים ל-5 חודשים מה יכול לקרות עם ההמתנה לעצם ומדובר בשן עליונה לא תחתונה , האם במקרה שמחכים כבר זמן זה זה כבר לא טוב וכדאי לבקש כירוג אחר למרות שלא רוצה כל כך כי הוא כבר גם עקר לי את השן גם ראה אח"כ שהכל תקין , אשאל גם את הרופאה שבוע הבא אבל מה יכול להיות וגם את הצילום הסיטי אם שיראה אותי במקום שבועיים שלושה אלא חודש חודש וחצי לפני האם גם שם בזמן כזה יכול להיות שינויים רבים אודה על תשובה תודה.

אין משמעות להמתנה של חודש נוסף מעבר למתוכנן מבחינת השפעה על תוצאות הניתוח והשינויים ברקמות הם מינימליסטיים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה