שיניים קדמיות מרכזיות עם תנודתיות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

12/06/2016 | 22:44 | מאת: שרית

שלום רב, אני צריכה לבצע טיפול שורש והחלפת גשר של 3 שיניים משמאל ל2 השיניים המרכזיות העליונות. רופא השיניים בדק גם את 2 השיניים המרכזיות הגדולות העליונות ויש בהן תנודתיות קלה. הוא מציע לעקור גם אותן ולבצע גשר ארוך ושתלים גם בהן וגם בצד שבו יש צורך להחליף את הגשר. האם זה נכון שיש לעקור שיניים עם תנודתיות למרות שנראות בריאות?

שרית שלום, מכיון שלא בדקתי אותך אינני יודע מה דרגת התנועתיות, שיניים עם מעט תנודתיות לא עוקרים ובמיוחד לא את השיניים הקדמיות , השיניים הטבעיות הן האופציה הטובה ביותר כל עוד הן יציבות וכל פיתרון שיוצע לך לא יוכל להחליף בצורה מושלמת את שינייך הטבעיות

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה