הלבנת שיניים ביתית- ג'יל וLED- האם זה בטוח ?

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

17/11/2015 | 01:07 | מאת: ליאור

היי, רציתי לדעת אם שיטת הלבנת השיניים הביתית כאמור ג'ל למריחה ואז להאיר עם נורת LED האם זה בטוח לטווח הארוך ועד כמה התוצאות מרשימות, או יותר נכון האם באמת כדאי להוציא אצל רופא שיניים סכום כמעט פי 10 ? תודה רבה

בשאלתך ערבבת שני מושגים , הלבנה ביתית הינה הלבנה עם תבניות מדוייקות המבוצעות עי רופאי השיניים, הלבנה בעזרת מנורת led יכולה להיות במרפאה ובמקרה זה התהליך מבוקר ובטוח ויכולה להיות בעזרת תבניות לא מדוייקות הנמכרות במקומות שונים ומנורות שונות הנמכרות לשימוש ביתי, אין לי כל דרך להתייחס לרמת האפקטיביות כמו גם לרמת הבטיחות של מוצרים אלו

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה