שחזור שיניים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

19/05/2014 | 16:47 | מאת: בן

ביצעתי סגירת רווחים ב2 השיניים הקדמיות למען שיפור אסתטי וכרגע אני אף מתלבט לגבי יישור שיניים. רציתי לשאול האם יישור שיניים לאחר סגירת הרווחים זה לא חיסרון? כלומר אני כרגע צריך להיזהר המון בהרגלי הפה וכד' בעקבות ההשלמה. והאם לא היה כדאי ליישר את השיניים בגודלן הרגיל.

בן שלום, התשובה המדוייקת תהיה מהאורתודנט לאחר בדיקה והתבוננות בגבס ובצילומים ובכל מקרה אין שום בעיה להסיר את ההשלמות או לשנות אותן במהלך טיפול יישור השיניים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה