הלבנת שיניים באמצעות לייזר

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

28/04/2014 | 20:30 | מאת: בן 16

רציתי לשאול אם הלבנת שיניים באמצעות לייזר אצל רופא שיניים גורמת לנזק לשיניים, אם כן אז איזה נזק?

אין הלבנת שיניים באמצעות לייזר, ישנה הלבנת שיניים המואצת בעזרת מאיץ כימי או בעזרת אור או בעזרת לייזר, בהלבנה הנפוצה ביותר היום במרפאות משתמשים בהאצה בעזרת אור, בעבר הלייזר היה נפוץ יותר לתקופה מסויימת והיו דיווחים רבים של מתרפאים על רגישות עזה בשיניים בעקבות האצה עם לייזר כמו גם שיניים שהגיעו לטיפולי שרש

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה