השלמת דופן שן

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

02/04/2013 | 22:00 | מאת: מורן

שלום, בשן האחורית (לפי הרופא 36), יש לי סתימה מאוד ישנה. כנראה שהסתימה גרמה לדופן השן להיות מאוד דקה ושברתי את הדופן. יש לציין שלא נחשפו עצבים ולא ירד דם וכן כל עוד אני לא אוכלת זה לא כואב. רופא השיניים אמר שיש לעשות סתימה רגילה ללא טיפול שורש. בהצעת המחיר נכתב - שיחזור שן ללא טיפול שורש. והמחיר בהתאם לשיחזור שן. האם זה סביר? האם המחיר לא אמור להיות של סתימה? זה הבדל של בערך 200 שקל...

מורן שלום, רופא השיניים מתמחר בעיקר לפי זמן העבודה המושקע בטיפול, אם אכן מדובר בסתימה נרחבת המצריכה זמן רב ומיומנות גבוהה הגיוני שהתמחור יהיה במחיר גבוה יותר מסתימה סטנדרטית

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה