נקודות בלשון-דחוףףף!

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

31/08/2005 | 21:13 | מאת: דליה

שלום! הייתי רוצה לדעת בדחיפות אם יש איזשהי סכנה בעשיית עגיל בלשון? האם ישנם נקודות בפה שאפשר לחורר ללא כל פגיעה בחושי הלשון? האם העגיל עצמו הורס את השיניים? אם אפשר הייתי מקווה לקבל את התשובה באי מייל. תודה רבה!!!

דליה שלום, צר לי להיות משבית השמחות אבל עגיל בלשון יכול להכניס אותך לסרט קשה ובעייתי מאד של זיהום חמור ודלקות ללא הפסקה ,פגיעה בתפקוד הלשון ופגיעה בחוש הטעם, הפה מלא בחיידקים,אין לנו דרך לצור סביבה סטרילית בזמן הפירסינג ואת הולכת להכניס את עצמך לצרה צרורה.

02/09/2005 | 03:07 | מאת: תמרה

יש לי שאלה, אני הבנתי שבלוטות הטעם בהלשון פזורות על כל הרירית בחלק העליון של הלשון, אני לא אוהבת את הרעיון של בודי פירסינג אוראלי כלל אבל לשם פגיעה בחוש הטעם לא צריך לפגוע בחלק נרחב יותר של הלשון? פירסינג הוא בסופו של דבר נקודתי... כמובן שכל שאר התופעות הן בעיה שלא ניתן להתעלם ממנה.

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה