פצעים בלשון

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

27/08/2005 | 16:38 | מאת: אור

שלום, אני משתגעת... בשבוע האחרון הופיעו לי פצעים בלשון שגורמים לי לכאבים מאוד חזקים. זה הופיע בקדמת הלשון ובצדדים נראה כמו שלפוחיות קטנות ולבנות. יש למישהו מושג מה זה? מה עושים נגד זה? ולאיזה רופא בכלל פונים עם כזה דבר? תודה!

אור שלום, כנראה שאלו אפטות,הרופא שאמור לבדוק הוא רופא שיניים וספציפית יותר -מומחה לרפואת הפה , ישנן משחות האמורות לעזור ברפוי ולהקל מאד על הכאב למשל אורקורט אך הן ניתנות עם מרשם רופא

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה