צחצוח שיניים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

25/08/2005 | 08:15 | מאת: יהלי

שלום רב! האם יש איזה סרטון באינטרנט,שמראה מה הפעולה הנכונה לצחצוח השיניים?הבנתי שיש מקרים שצחצוח לא נכון יכול לגרום נזק לשיניים כמו נסיגה וכו'.איך אוכל לללמוד כיצד מצחצחים נכון שיניים עם מברשת רגילה?תודה!!

יהלי שלום, למה אינטרנט? שיננית שיננית ועוד פעם שיננית,כל אדם חייב בטיפול תחזוקתי לפחות אחת לששה חודשים אצל שיננית המסירה את המשקעים הקשים שהצטברו על השיניים עמ לאפשר לך לצחצח את השיניים ולא את האבנית שהצטברה עליהן, באותו מעמד מדריכה השיננית כיצד לצחצח נכון ומתאימה את המברשת המתאימה לך ואביזרים ספציפיים נוספים אם יש בהם צורך,ישנן מברשות בדרגת קושי שונה ,חוטים שונים, מברשות בין שיניות ,לנקוי גשרים ולמרווחים ועוד והכל מאד אישי ולא סרטון כללי באינטרנט

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה