הלבנת שיניים ביתית

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

23/03/2012 | 12:48 | מאת: דנה

שלום, אני בחורה בת 30 לעולם לא עשיתי הלבנת שיניים במרפאה , השתמשתי רק פעם אחת בכמה מדבקות להלבנת שיניים. יש לציין כי השיניים שלי לבנות אך לא מאוד וללא כתמים. אני רוצה לקנות ערכה ביתית והבנתי שמה שחשבו זה החומר הפעיל קרבמיד פראוקסיד . האם מסוכן להשתמש בשימוש ביתי ב % 16 ? האם זה אחוז גבוה מידי לשימוש ביתי והאם זה עלול לפגוע בשן אם היא אכן לבנה ולא זקוקה להלבנה רצינית אלא רק כמו שאומרים וויש אחד. תודה

דנה שלום, הלבנת שיניים אינה תלויה רק בריכוז החומר הפעיל אלא גם מי ה"אבא" העומד מאחורי החומר, ישנם חומרי הלבנת שיניים מחברות "קיקיוניות" לגביהם רשום שמכילים ריכוז חומר פעיל גבוה מאד אך לא בהכרח תוצאת הלבנת השיניים תהיה אפקטיבית ולעומתם ישנם חומרי הלבנת שיניים מחברות מוכרות ואמינות אשר גם במספרי אחוז חומר פעיל נמוך יהיה החומר אפקטיבי ויתן תוצאות מעולות

24/03/2012 | 12:15 | מאת: דנה

אך לא אציין את ם החברה כי מקריאה בפורום אתה לא תתן את דעתך לכך , ובצדק! קראתי תגובות של אנשים על המוצר והחוות הדעת הן טובות. שאלתי האם יכול להגרם נזק לשיניים אם אין צורך מהותי בהלבנה ?

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה