שן שאיננה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

13/08/2005 | 15:03 | מאת: יפעת

חסרה לי שן טוחנת ואני מתלבטת האים למלא את המקום שלה או להשאיר את המצב כמו שהוא. ההתלבטות שלי נובעת מהאפשרות שהמצב הזה עלול לאפשר תזוזה של שאר השיניים בכיוון השן החסרה וכך תיווצר הסתה במיקום השיניים. מה אתה מציע לעשות? ועוד שאלה- האים כדאי להחליף סתימה קיימת כסופה(שכנראה צריכה החלפה כי כואבת לי אותה השן) בסתימה לבנה, או בעוד סתימה כסופה?

יפעת שלום, את השן הטוחנת רצוי להשלים גם כדי למנוע תזוזת השיניים ומניעת הפרעות סגר,גם כדי למנוע בקיעת השן שכנגד וגם כדי להוריד עומס מהטוחנות האחרות, סתימות כסופות הולכות ונעלמות מהעולם ומוחלפות בסתימות בצבע השן שיתרונותיהן ברורים.

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה