הלבנה ולייזר

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

13/08/2005 | 14:44 | מאת: יפעת

איך אני מונעת כתמים לבנים בשיניים? איך אפשר לעשות זאת? האים באמת אפשר להלבין את השן עצמה או שמשחות מלבינות הן פנטזיה? מה עדיף- טיפולי שיניים בלייזר או המקדחה הפשוטה? תודה רבה, יפעת

יפעת שלום, לא ברור לי משאלתך האם ישנם על השן כתמים לבנים או שהשאלה היא לגבי מניעת הופעתם, לגבי הלבנה-הלבנה משמשת טכניקה מוכרת ברפואת השיניים כבר כ 20 שנה והתוצאות ברוב המקרים טובות מאד,אין כוונתי למשחות מלבינותאלא לטכניקות ההלבנה השונות,גם החומרים הנמכרים בבתי מרקחת מלבינים אך תוצאות ההלבנה פחות אפקטיביות ליזר-אינו מסוגל להוציא סתימות ישנותוכמו כן בסתימות עמוקות יש חשש לפגיעה בעצב כך שהמלצתי היא עדיין מקדחה קונבנציונלית

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה