עבודה בלי כפפות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

10/08/2005 | 23:58 | מאת: שי

שלום היום ביקרתי אורתודנט שנראה לי מומחה והייתי רוצה להתחיל אצלו טיפול ארוך. הבעייה - הוא עובד בלי כפפות (לפחות ככה הוא בדק אותי היום) וזה די מפריע לי. האם זה בכלל היגייני (לידיים שלו היה ריח כאילו הוא השתמש בחומר מחטא כלשהו, אבל עדיין) ? האם הוא יעלב אם אני אבקש שישתמש בכפפות (הוא כבר די מבוגר ומומחה) ? האם זו סיבה לחפש אורתודנט אחר ? שי

שי שלום, ברפואת השיניים המתקדמת,ובמיוחד בעידן המחלות הזהומיות (אידס,הפטיטיס)לא נהוג לעבוד ללא כפפות , את שאר המסקנות תסיק לבד..

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה