שאלה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

08/07/2011 | 11:11 | מאת: שרית

שלום אני בת 43 אף פעם לא עשיתי הלבנת שיניים ואני גם לא חושבת על זה כרגע אבל יבוא יום ואני ירצה האם הלבנת שיניים הורסת את השן עצמה כי בכל זאת זה חמצן והאם אחרי שההלבנה יורדת השיניים מתכהות יותר או שחוזרות להיות איך שהם היו כמה זמן הלבנה נשארת על השיניים תודה

הלבנת שיניים אינה גורמת נזק לשיניים , חומרי הלבנת שיניים הם אכן נגזרות של מי חמצן אשר מפרקים צובענים שחדרו אל השיניים ועי כך חוזרות השיניים בצבען לכיוון צבען המקורי, מכיון שהשיניים ממשיכות לספוג חומרי צבע , עם הזמן יורדת השפעת ההלבנה אך ניתן בכל עת לחזור על התהליך

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה