תיאור

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

22/03/2011 | 13:56 | מאת: עמית

ד"ר שלום, לפני כחודש עשיתי טיפול שיננית. בימים האחרונים האני שם לב שעל השיניים שלי יש מעין כזו שכבה לבנה או שזה נקודות לבנות מחוספסות, שלא מתנקות עם הצחצוח, אלא אם כן אני מסיר את זה עם נייר. מה זה יכול להיות? (לאחרונה השתמשתי במשחת שיניים קולגייט, ולפני שלושה ימים עברתי לאורביטול - ללא המלצה של רופא כלשהו. בנוסף, אני גם משתמש בליסטרין פה ושם). תודה.

עמית שלום, חסר נתון חשוב-האם בוצע גם פוליש לשיניים לאחר פעולת הניקוי של השיננית, ללא פוליש קפדני עלולה להשאר על השיניים שכבה מחוספסת ועליה יכולות להצטבר בקלות שאריות מזון ורובד חיידקים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה