הלבנה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

22/06/2005 | 22:18 | מאת: דני

בתי בת 10.6, בשל שימוש במי פה לא נכונים, הפכו שיניה צהובות. האם אפשר להשתמש בחומרים המופיעים בבית מרקחת, ואם כן איזה? או , האם לגשת לטיפול מקצועי, האם שיננית יכולה לעזור?

דני שלום, אם שנוי צבע השיניים אכן נגרם כתוצאה משמוש במי פה הצביעה הינה צביעה חיצונית כתוצאה מחומרי צבע שנספחו על גבי השיניים, במקרה זה אין צורך בהלבנה אלא פוליש והסרת שכבת הצבע בפעולה פשוטה עי שיננית היכולה להעשות בעזרת מברשת ומשחה מיוחדת או עי מכשיר המתיז תרסיס של חול אויר ומים.

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה