ציפויי חרסינה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

20/10/2004 | 14:41 | מאת: עידו

ד"ר אמיד שלום! יש לי שן קדמית קצרה, שמעתי שניתן לעשות עליה ציפויי חרסינה ולהאריך אותה ללא כתר, האם מנסיונך אכן אפשרי ? ת ו ד ה

עידו שלום! ציפויי חרסינה (חזיתיות חרסינה בעברית או למינייט)הינה אחת מנפלאות רפואת השיניים האסתטית. לאחר הסרת שכבהמינימלית מאמאייל השן (פחות מ0.5 ממ)ניתן להדביק בחזית השן עלה דק מחרסינה ובעזרתו לשנות את צבע השיניים (לצמיתות להבדיל מהלבנת שיניים ) לשנות צורת שיניים-למשל מעוגלות, מרובעות,בעזרת ציפוי ניתן להעלים פגמים ניתן לסגור מרווחים בין שיניים,להאריך או לקצר ,להבליט קדימה או להכניס אל תוך הפה,להשלים שיניים שבורות או שחוקות ועוד כיד הדמיון והיצירתיות של הרופא והטכנאי

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה