האם הלבנת שיניים או ציפוי חרסינה?

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

24/03/2010 | 19:14 | מאת: ציפי

דוקטור שלום, רציתי לשאול מה נכון יותר לעשות האם להסתפק בהלבנת השיניים או להדביק ציפויי חרסינה תודה

ציפי שלום, אין קשר בין שני הטיפולים והתשובה תלויה במקרה הפרטי , הלבנה הינה טיפול קוסמטי, חומרי ההלבנה מפרקים פיגמנטים של צבע שחדרו אל תוך שכבות השיניים, עם הזמן השיניים מתכהות כתוצאה מצריכה של חומרי צבע חדשים ממזון ושתיה, ציפויי חרסינה הינם טיפול פרמננטי, בעזרתם ניתן ליצור כל צבע שרוצים לשיניים , לסגור מרווחים , לשקם שיניים שחוקות או שבורות , לשנות צורת שיניים,לשנות כיוון לשיניים ליישר שיניים במידה מסויימת ועוד, טיפול זה יקר בצורה משמעותית מהלבנת שיניים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה