צילום

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

16/05/2005 | 15:10 | מאת: יטו

בכמה אחוז מופחת הצילום רנגן דיגיטלי מצילום רנגן רגיל איזה צילום יותר ברור ועדיף

יטו שלום, רנטגן דיגיטלי מפחית קרינה בכ 90% יחסית לצילום שאינו דיגיטלי,הקונטראסט מודגש יותר וכך ניתן לראות יותר פרטים ,כמו כן ניתן לשנות גודל באיזורים ספציפיים (לצור הגדלה )ולהתמקד באותם איזורים,אין סכנה להרס הצילומים עם הזמן כתוצאה מפיתוח לא תקין,הצילום מתקבל מיידית על מסך המחשב,ניתן להפעיל עיבוד להבחנה ברורה יותר בעששת עוד ועוד ועוד

16/05/2005 | 19:26 | מאת: יטו

ואיפה אפשר לבצע צילום כזה באיזור המרכז באיזה מכון צילום תודה

17/05/2005 | 08:03 | מאת: Rose

השאלה שלי היא לגבי כתרים מסוג "רסרה" בעלי המראה הטבעי. האם הם חזקים וטובים לפחות כמו כתרי חרסינה עם מתכת? האם הם עשויים מסוג של פלסטיק?

רוז שלום, ראי תשובתי הנפרדת בנושא הכתרים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה