שאלה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

11/05/2005 | 23:27 | מאת: מיכל

כל הערכות להלבנת שיניים- האם הן שוות משהו ? השיניים לבנות לזמן מוגבל ?

מיכל שלום, כל ערכות ההלבנה מלבינות (במידה כזו או אחרת)אם מקפידים על ההוראות אך לא כל הערכות מלבינות בעצמה זהה. מכיון שלאחר ההלבנה אין אנו (לרוב )משנים הרגלים כלומר ממשיכים לשתות קפה ,תה ,יין ,קולה, אוכלים גזר ומעשנים (אלו רק חלק מהגורמים )הרי שאם הזמן תהיה חזרה מסוימת לצבע שלפני ההלבנה. שנוי צבע תמידי יכול להעשות רק עי הדבקת צפויי חרסינה על השיניים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה