טיפול שיננית לפני הלבנת שיניים.

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

10/08/2009 | 12:40 | מאת: דנה

צהריים טובים ד"ר. בשבוע הבא אני עתידה לעבור טיפול הלבנת שיניים בשיטת סאד ג'ל הלבנה והאור הכחול, קראתי באחד המקומות באינטרנט שלפני הלבנת שיניים רצוי ואף צריך לעשות טיפול אצל שיננית. לא הייתי אצל שיננית כבר כמה שנים וחשבתי לעשות טיפול אצל שיננית ואז לעשות את ההלבנה, את השיננית במרפאה אחרת. אך כשדיברתי עם הנציג כדי לשאול אם אני צריכה טיפול אצל שיננית לפני ההלבנה הוא אמר שזה מומלץ אך לפני ההלבנה הם עושים משהו כזה - הוא לא אמר שיננית אבל הם עושים אישהי בדיקה לפני ההלבנה. רציתי לדעת האם בטיפולי הלבנות שיניים באופן כללי חלק מהטיפול הוא גם שיננית.? או שאמרו את זה כדי להרגיע אותי ולא יהיה טיפול שיננית וכך ההלבנה תהיה פחות אפקטיבית?

דנה שלום, בדיקה אינה טיפול שיננית ,מומלץ ביותר לבצע טיפול שיננית לפני ביצוע כל הלבנת שיניים ובמיוחד אם הטיפול הינו קצר (ישיבה במרפאה ) וישנה בטיפולים מעין אלו בעיה מסויימת מבחינת חדירת חומר ההלבנה אל תוך השיניים ולכן חיוני ביותר להסיר מהשיניים כל גורם העלול לעכב את חדירת החומר ויכול לגרום לתוצאה עוד פחות אפקטיבית

11/08/2009 | 22:45 | מאת: דנה

תודה רבה ד"ר(((((:.

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה