מתכת בבסיס הכתרים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

24/03/2005 | 12:17 | מאת: יהודית

לד"ר אמיד שמו לי בפה גשר ובבסיס הכתרים בחלק הפנימי שלהם כלומר בכיוון חלל הפה רואים פס מתכת רחב בבסיסם וזה נראה לי מכוער. האם זה חייב להיות כי יש לי גשר נוסף שלא רואים בו את המתכת. אבקש את חוות דעתך. בתודה מראש

יהודית שלום, פס מתכת חייב להיות בחלק האחורי של כתרים הבנויים על בסיס מתכת,ניתן היום לבנות כתרים ללא מתכת (גם גשרים לא ארוכים )ובכל מקרה,גם בכתרים על שלד מתכתי ניתן לרדת עם השחזת השיניים מעט מתחת לחניכיים ועיי כך לצמצם את כמות המתכת הנראית בחלל הפה.

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה