שאלות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

13/03/2005 | 18:05 | מאת: ניר

שלום רב, אני בקרוב עומד לעבור טיפול אורטודנטי( צמצום רווחים של שיניים תחתונות + שיוף ועיגול ניבים+ יישור שיניים תחתונות,גם במיקום שלהן, וגם שיוף של הקצה שלהן כי חלק עם שפיצים קטנים). כל הטיפול הזה לא מזיק אבל גם לא מומלץ. אבל אני מוכן לעבור אותו בשביל תחתונות ישרות אפילו שהן לא כל כך נראות כי הן נראות זועה לעומת השיניים העליונות שלי שהן ממש בסדר. אז אחרי הטיפול אני ב"ה יעבור ניקוי שיניים. ואז אני רוצה גם להלבין אותן.לא לגמרי רק שיהיו בהירות יותר. מהי השיטה הכי מומלצת מהשיטות הביתיות? שמעתי שהערכה של קרסט מלבינה טוב יותר משל קולגייט וגם מחזיקה כמעט כפול זמן יותר . אבל המחיר יותר מפי שניים. שמעת על הדבר הזה של דקסון נראה לי. נראה לי קסנטיה קוראים לזה. אני מתעניין כי אומרים בפרסומת פטנט להלבנה ממושכת. מה המחיר של זה? ואני רוצה לשלב בטיפול את המשחה של קולגייט שכתוב עליה הלבנה מתקדמת שמונעת את חזרת הכתמים. מה אתה אומר?

13/03/2005 | 18:09 | מאת: ניר

אתה יכול לתת לי שם של משחת שיניים טובה שהיא מהסוג ששומר על תוצאות ההלבנה ולא מהסוג ששוחק את השיניים? תודה

משחת שיניים שתענה לצרכיך -קולגייט וויטנינג

ניר שלום, פסי ההלבנה של קרסט מונעים את שטיפת החומר הפעיל מהשיניים עי הרוק והחומר נמצא במגע עם השיניים לכל משך הזמן הדרוש וכך תוצאות ההלבנה אפקטיביות יותר, קסנטיה (של דקסון )הוא גל למריחה על השיניים כמו החומר של קולגייט ותוצאות ההלבנה עמו פחות או יותר דומות. כך בחשבון שאם ישחיזו לך חלק מהאמאייל מכותרות השיניים התחתונות יש סכוי רב יותר לרגישות בזמן ההלבנה בגלל הקרבה לשכבות הדנטין הפנימיות

21/04/2005 | 23:08 | מאת: אנה

אני משתמשת בפסי ההלבנה של קרסט ונמצאת ממש באמצע הטיפול. רציתי לדעת עם הפסים כשרים לפסח או שלא ניתן להשתמש בהם בזמן החג. אם לא, האם עצירה ממושכת בטיפול תפגע בהלבנה?

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה