הלבנת שיניים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

27/02/2005 | 11:33 | מאת: דנה

אני מתחילה טיפול הלבנה ע"י רופאת השיניים (טיפול ביתי בן שבועיים) בשבוע הבא. רציתי לדעת אם הטיפול (היקר יחסית) משיג בהכרך תוצאות הרבה יותר טובות מהטיפולים הנמכרים בבתי המרקחת? ובנוסף הבנתי כי הטיפול עשוי להגביר רגישות לקור , הרגישות (שקיימת אצלי גם ביום יום) תורגש במהלך הטיפול, אושזוהי תופעת לוואי מאוחרת יותר? ואם צריך להפסיק במידה ואכן יורגש שינוי תודה דנה

דנה שלום, ברוב המקרים פסי ההלבנה הנמכרים בבית מרקחת (של קרסט )משיגים תוצאות טובות והטיפול הנו בעלות מאד נמוכה (כ220 שקל )ולכן אני אישית ממליץ למתרפאים שלי ובכלל להתחיל בהלבנה עם הפסים ורק אם התוצאות אינן מספקות לעבור להלבנה במרפאה או בבית. רגישות לקור קיימת אצלך כנראה כתוצאה מחשיפת שורשים בעקבות נסיגת חניכיים,רגישות מחומרי הלבנה נפוצה במהלך הטיפול וחולפת בדכ לאחר יום יומים ,אגב, הרגישות נפוצה יותר ככל שעולה ריכוז החומר הפעיל ולכן אם את מתחילה בטיפול תבקשי מהרופאה לתת לך חומר בריכוז קונבנציונלי (בדכ 10%) עמ להקטין הסכוי לרגישות

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה