כתר אקריל.............

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

01/05/2024 | 00:10 | מאת: מור

היי רופא השינים עשה לי כתר זמני מתקשה מעצמו(אקריל) בשן טוחנת במרפאת שיניים בבית חולים. האם הגיוני שזה עולה 1000 ש"ח?הרי עוד שבועיים מורידים אותו וזורקים לפח. נראה לי מחיר מופקע בהתחשב בעובדה שזה לא מרפאת שיניים פרטית ואמורים להיצמד למחירון משרד הבריאות. מה אתה חושב?הגיוני? או שסביר שהייתה טעות במחיר?

כל מרפאה קובעת את התמחיר שלה עפי קריטריונים שונים ודעתי לגבי התמחיר אינה רלבנטית, השאלה העיקרית היא האם ידעת מראש לגבי המחיר , אגב גם אם הכתר הזמני אמור להיות בפה שבועיים ( בדרך כלל הרבה יותר) אין דרך להמנע ממנו מכיון שתפקידיו מאד חשובים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה