האם קקאו גורם לשיניים צהובת?

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

08/03/2024 | 16:43 | מאת: דוד

שלום, האם שתיי קבועה של משקה קקאו\שוקו מכתימה את השיניים וגורמת להם להיות צהובות? גם אם שותים ללא תוספת סוכר אלא משתמשים בממתיק מלאכותים כמו אצסולפאם- K, סוכרלוז. ומתחלב לציטין חמניות. האם אמורה להיות השפעה כלשהי על השיניים מחומרים אלו? תודה.

השיניים חדירות לכל משקה/ מזון בצבע כלשהו בחלל הפה , ומכן גם לקקאו , אין קשרלממתיקים אלא לצבעני החודרים אל תוך השיניים ובהכרח משנים אתצבע השיניים לצבע כהה ( הניתן להסרה בעזרת הלבנת שיניים )

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה