ציפויי שיניים EMAX- שיניים קדמיות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

02/03/2024 | 05:50 | מאת: שלי

שלום עשו לי 4 ציפויי שיניים. 2 בקדמיות ואז ליד כל אחת מהן יש כתר ואח"כ על הניבים יש מעין רווח צק בין השיניים שנראה קצת שחור. הרופא אומר שזה צל . האם יש מה לעשות? האם אפשר היה למנוע את זה אם היו כתרים ליד?

חוץ מהשחזה מיותרת של השינים לצורך התקנת כתר אין יתרון בכתר לעומת ציפויהבנוי ומותקן נכון, אינני יודע ללא בדיקה לאיזה מרווח הכוונה אבל המבחן הוא פשוט- האם חוט עובר בקלות או ישנה נקודת מגע בין השיניים כפי שאמור להיות במצב תקין

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה