אשמח לעזרה מתוסכלת מאוד.

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

25/02/2024 | 20:24 | מאת: אריאל

הייתי אצל שתי רופאים כל אחד אמר משהו אחר. 1 אמר טיפול שורש שיניים תובנות בצד שמאל.. ורופא אחר אמר בכלל שזה סינוסים. יש כאב קל בתוחנת שרופא אמר שזה חור קטן אצרף תמונה אשמח עם תגיד את דעתך https://share.icloud.com/photos/02eDOWaAmBXqnQutE9QWz9dAQ תודה מסתכלת מאוד מהאחנה לא יודעת מי צודק. וגם לבדוק שיניים קדמיות אמר שיש עששת עמוקה ורופא אחר אמר ממש לא

ראשית הלינק לא נפתח , גם אם היה נפתח יהיה זה חוסר אחריות מצידי לבנות לך תכנית טיפול על סמך צילומים בלבד ללא בדיקה קלינית

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה