החלקת סתימה מחוספסת עלולה לגרום נזק

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

23/02/2024 | 15:38 | מאת: החלקת סתימה מחוספסת עלולה לגרום נזק לשן גורמת

הרופא שיניים מסרב להחליק סתימה מחוספסת בטענה שזה עלול לגרום רגישות בשן. זה נכון? ובמידה וכן מה ניתן לעשות בנידון?

לא ראיתי את הסתימה ולכן תשובתי הינה בזהירות המתבקשת - החלקת סתימה מחוספסת כשלעצמה לא אמורה לגרום לרגישות ואינני רואה את הסיבה לא להחליק את הסתימה, ישנם גם חומרים אותם ניתן למרוח על הסתימה ולגרום בעזרתם לסתימה להיות חלקה

23/02/2024 | 19:15 | מאת: החלקת סתימה מחוספסת עלולה לגרום נזק לשן

איזה מין חומרים? יש אותם לשימוש ביתי?

לא, החומרים הינם לשימוש במרפאת שיניים ונדרשת לאחר המריחה הקשייה בעזרת אור, אינני נוהג להמליץ על חומרים מסחריים במסגרת הפורום אך אם תשלח לי מייל אוכל להשיב [email protected]

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה