שן מאד גדולה בגשר 3 כתרים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

18/02/2024 | 10:18 | מאת: אריאלה זילברמן

בוצע לי גשר 3 כתרים בטוחנות לפני הסוף כאשר שן לפני הסוף בוצע בה עקירה כירןרגית, שן ליד סתימת שורש שתאחוז בגשר, התוצאה הסופית שנהיתה לי שן באמצע בין השן שבוצע סתימת שורש לבין השן בסוף, שן מאד גדולה אשר מגיעה עד סוף החניכיים, יוצר מראה גם לא אסטטי וגם לא נוח, האם יש מצב לתקן דבר כזה או לעשות משהו אחר טרם סגירת הגשר בדבק קבוע אשמח לתגןבה

כל עוד הגשר מודבק זמנית ניתן בהחלט לשנות את צורת/ גודל הכתר

18/02/2024 | 10:45 | מאת: אריאלה זילברמן

אפשרי לקבוע אצלך פגישהלמספר דקות רק שתיתן מבט?

אפשר בהחלט לקבוע אלי אך יותר חדוב שהרופא המטפל יראה מה מפריע לך וינחה את הטכנאי בהתאם

23/02/2024 | 18:35 | מאת: אריאלה זילברמן

בנוסף לגודל השן,שזה כבר פחות משמעותי, הגשר נשלח שוב למעבדה בשל כשלים, לסגור רווחים וגם שמתי לב שעל הכתר יש פס לרוחב שנצבע יותר בכהה שלא אשים לב, הרופא אמר שעשה פיגמנט??? לא קונה את זה וכשלא הייתי מוכנה לקבל החזיר לי את הזמני שהוא גדול ולא במידה שלי כי נעשה לפני עקירה ועכשיו נוצר לי כאב שם במקום, הייתי רוצה כן להגיע אליך שתיתן מבט, גם ד"ר נוימן הפנה אותי אליך, אם תוכל לעזור לי אשמח, תודה

כפי שכבר כתבתי בתשובתי הקודמת - מוזמנת להגיע

23/02/2024 | 18:47 | מאת: אריאלה זילברמן

כדי שלא יהיה אי הבנה, האם ההגעה אליך כרוכה בתשלום?

התייעצות אכן כרוכה בתשלום המקוזז אם מתחילים טיפול במרפאה

23/02/2024 | 19:05 | מאת: אריאלה

הבעיה היא שאני כרגע נמצאת באמצע טיפול אצלו על גשר 3 כתרים שחזר למעבדה בשל כשלים, עכשיו אני עם הזמני, ויש לי מעין כאב בשן אחרונה או המבנה ומה שנשאר שם, אנימלא יודעת למה, יש לי צילומים שאוכל להעביר אליך למייל אם תרצה להסתכל ואני מסתובבת עם הזמני שזה גם גדול ולא מותאם כי לקח לי מידות לפני עקירה בכלל ויכול להיגרם לי יותר נזק שאני מסתובבת כך ופוחדת שלא ידביק לי את הקבוע ושאני אסבול מכאב אחרי כן וכבר לא יהיה ניתן לעשות כלום

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה