השפעות דחיקת לשון בשיניים.

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

09/02/2024 | 14:42 | מאת: אסף

שלום רב דר אני מתמודד כרגע עם רגישות כרונית בשיניים העליונות שבוצעו בהם סתימות בעזור צוואר השן אני מרגיש רגישות יתר לשחזורים,צריבה קלה שגורמת לי לדחוף את הלשון לכיוון השיניים, הבנתי שזה רע מאוד ויכול לגרום נזק. השאלה שלי היא איך מתמודדים? עם זה צריך סד לילה או שיחזורים יותר אסטטים?

אין לי כל דרך לענות האם נדרשים שחזורים יותר אסתטיים מכיון שלא בדקתי את השיניים , סד לילה נועד למנוע נזקי חריקת שיניים והידוק שיניים ולא למנוע דחיקת לשון אל עבר השיניים

09/02/2024 | 16:29 | מאת: אסף

בדרך כלל התסמינים שתיארתי (צריבה קלה ורגישות לטמפ) ממה זה יכול לנבוע?

אין בדרך כלל״ ברפואה וברפואת שיניים, יש צורך לאבחן את הסיבה המדוייקת למקרה הספציפי שלך

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה