כתמים בציפוי קומפוזיט

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

03/02/2024 | 15:56 | מאת: רחלי

יש לי שריטות/סדק בחלק מהשן הקדמית שלא נראים לעין אבל עליהם מצטברים כתמי מזון יותר משאר השיניים. הרופאה המליצה לי לעשות ציפוי קומפוזיט נקודתי לאזור השריטות. ידוע שקומפוזיט סופח כתמי מזון ומשנה את צבעו במשך הזמן. האם בביקור תקופתי אצל שיננית היא יכולה להסיר את הכתמים האלו כמו משיניים טבעיות ?

לרוב שיננית לא יכולה להסיר צביעת קומפוזיט אך במקרים מסויימים הרופא יכול לגלח עם מקדח את השכבה החיצונית בעזרת מקדח ליטוש ובכך יכול לשפר את הנראות

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה