שאלה בנושא הלבנת שיניים בסד לילה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

30/01/2024 | 00:04 | מאת: חיים

שלום רב דוקטור ! קראתי שבטיפול להבהרת שיניים בסד לילה עם חומר שמקבלים במרפאה , שמים את זה לפני השינה והולכים לישון עם זה. אך הרופא שיניים שלי טוען שאין צורך בכך ולשים את הסד למשך כ-שעתיים ביום זה מספיק כמובן לאחר שסיימתי לאכול לאותו יום וציחצחתי שיניים , האם זה נכון? האם באמת לבישת הסד למשך שעתיים זה מספיק או שזה מעט מדי ?

המפתח לפרק זמן השהות עם הסד הוא ריכוז החומר הפעיל בחומר ההלבנה שקיבלת, ככל שריכוז החומר גבוה יותר כך ניתן לשהות פחות זמן עם הסד בכל מקרה החומרים מפסיקים להיות אפקטיביים לאחר מספר שעות אך כדי להקל על המטופלים ממליצים לשון עם החומר ולא לקום באמצע הלילה להורדת הסד ושטיפה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה