לחץ אחרי הרכבת מבנה על שתל

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

22/01/2024 | 12:12 | מאת: עמית

שלום רב ד"ר, בבוקר הרכיבו לי שן (מבנה וכתר) על שתל. מאז יש תחושת לחץ מציקה. תוך כמה זמן זה אמור לעבור? אני לא יודע להגיד אם הלחץ הוא כתוצאה מלחץ על החניכיים או על השיניים הסמוכות.

ישנם הרבה נעלמים בשאלה , כמו למשל האם היה כתר זמני על השתל לפני הכתר הקבוע, עומק השתל מתחת לחניכיים ועוד, לחץ נורמלי אמור להשתחרר תוך זמן קצר ( שעות) , ניתן לעסות אתהחניכיים במקום וניתן להעביר חוט לבדוק האם הלחץ לכיוון השיניים הסמוכות תקין (אם חוט עובר)

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה