שתל עם בסיס מתכת בשן קדמית

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

18/01/2024 | 22:48 | מאת: אור

שלום ד"ר ביצעו לי שתל בשן קדמית,הבנתי מהרופא שהבסיס מתכתי וגם הכתר יהיה בהתאם. האם למרות שהבסיס מתכת,הכתר יכול להראות כשן טבעית? או שיראה מלאכותי? האם יהיה פס שחור למעלה קרוב לקו החניכיים? יודעת שיש גם את הזירקוניה אבל זה יקר יותר וכרגע החלטנו על בסיס מתכתי. אשמח למענה,ממש דואגת מהתוצאה תודה רבה

אור שלום , במידה והשתל ממוקם נכון מבחינת מקום, כיוון ועומק מתחת לחניכיים - טכנאי מעולה ורופא מששם מעולה יכולים להגיע לתוצאה טובה גם עם כתר על שלד מתכתי, קחי בחשבוו שאחוז גבוה באולכוסיה רגיש למתכות שאינן אצילות וכתר זול עלול להכיל מתכות לא אצילות ולגרום לדלקת כרונית העלולה לסכן את השתל

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה