אחריות לכתר ולשתל שטראומן

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

15/01/2024 | 00:11 | מאת: אליס

האם נהוג לתת אחריות לשתל (של שטראומן) ולכתר זירקוניה? האם צריך ביקורות וצילומים תקופתיים כדי לבדוק איך העצם נבנתה וכמה היא מחזיקה? (אם קורה משהו כעבור כמה זמן, האם אני צריכה לעשות הכל מחדש או שיש איזושהי אחריות?)

בדכ אין אחריות על טיפולי שיניים מכיון שמעבר לביצוע הטיפול עי הרופא ישנו גם תפקוד ושמירת המטופל , ישנם רופאים הנותנים אחריות אך רובם מתנים זאת בטיפולים תחזוקתיים ובהגעה לביקורות בזמן , ״ אם קורה משהו״ תלוי במה קורה - לעיתים יש להחליף את הכתר ובמקרים אחרים יתכן כשלון של השתל עצמו ובמקרה כזה בהחלט יש לבצע את כל הטיפול מחדש ( אם ניתן )

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה