ככמה זמן ניתן להמתין מביצוע שתל ועד מבנה וכתר?

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

14/01/2024 | 19:40 | מאת: גדי

שלום , כמה זמן ניתן להמתין מביצוע שתל ועד מבנה וכתר? האם יש פרק זמן כלשהו שאחריו ההמתנה יכולה להזיק? נניח - אחרי x זמן יכולה להיות תזוזת שיניים באיזור שתשפיע על המקום הפנוי למבנה וכתר. ארצה להוסיף כי ביצעתי כבר מדידות ויש מבנה וכתר מוכנים (מלפני כ3 שבועות), אבל מסיבות שונות אין באפשרותי להרכיב אותם בזמן הקרוב.

14/01/2024 | 21:39 | מאת: גדי

רק מוסיף כי הזמן שעבר מאז ביצוע השתל ועד עכשיו הוא כ5 חודשים בערך.

השאלה שלך אינה תואמת את המקרה שהצגת , אי התקנת הכתר על השתל במקרה שלך עלול לגרור תזוזת שיניים ובעקבותיה הכתר לא יתאים

זה עדין פרק זמן סביר להמתנה , בעבר נהגנו לחכות מינימום של 6 חודשים

15/01/2024 | 14:19 | מאת: גדי

תודה ד"ר. אז אם הבנתי אותך נכון - פרק הזמן שחלף מאז ביצוע השתל הוא בסדר גמור, אבל עצם זה שיש כבר מבנה וכתר מוכנים, אבל יש עיכוב בהתקנה שלהם, עלול להיות בעייתי? ושאלה נוספת - מה קורה אם המבנה והכתר כבר לא מתאימים? שולחים שוב למעבדה? יש לזה עלות נוספת בדר"כ?

אם כתוצאה מכך שלא הגעת להתקין את הכתר חלה תזוזת שיניים כך שהכתר אינו נכנס למקום בהחלט יתכן שידרשו ממך תשלום על בנית והתאמת כתר נוסף

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה