תחושת לחץ בשיניים טוחנות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

31/12/2023 | 12:51 | מאת: תחושת לחץ בצד אחד של השן

שלום ד"ר, אני מרגיש כבר הרבה זמן תחושת לחץ שבאה והולך בקצה השיניים הטוחנות 17 ו27. התחושה לא גורמת לכאב ובעיקר נסבלת אבל לפעמיים מטרידה כאילו יש עצם זר בשיניים. ממה זה יכול לקרות?

יכולות להיות סיבות רבות ואלו תלויות במצב השיניים , הסגר שלך וההרגלים ( כמו למשל הידור או חריקת שיניים בלילה) אין דרך לענות מדוייק ללא בדיקה וצילומים

31/12/2023 | 13:32 | מאת: תחושת לחץ בצד אחד של השן

גם שכחתי לציין שלעיתים שאני פותח את הפה שלי נשמע "קליקים". האם יש לזה קשר לתסמינים שאני מתאר לך?

קליקים במפרקים עלולים בהחלט להיות חלק מההתבטאויות של חרירת שיניים או הידוק שיניים בלילה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה