החלפת רופא באמצע טיפול

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

10/12/2023 | 11:12 | מאת: מירי

שלום, בתי מטופלת בישור שיניים במשך תקופה. סגרתי על טיפול עם רופאה במרפאה בעיר מגורי. לאחרונה, התברר כי הרופאה חדלה מלעבוד במרפאה זו מסיבותיה שלה, והעמידו בפני שתי אפשרויות: 1. ליסוע למרפאה בעיר אחרת שם הרופאה מקבלת (מרחק כשעה נסיעה בתח”צ לכל כיוון) 2. לטפל אצל רופא אחר במרפאה שלפתע החל לעסוק ג”כ בישור שיניים. האם זה תקין? אין כאן הפרת חוזה מצד הרופאה \ המרפאה? מה ניתן לעשות?

קורה שאורתודונט מפסיק לעבוד במרפאה באמצע טיפול מכיון שטיפולים אלו נמשכים זמן רב, גם במרפאתי עזבה אורתודונטית ובאופן אתי וקולגיאלי הגיעה למרפאה על מנת לסיים טיפולים שהחלה בהם עד שהסתיימו כל הטיפולים שהתחילה , אם תעברי לרופא אחר מי בדיוק יהיה אחראי על תכנית הטיפול? הרופאה שהתחילה או הרופא הממשיך , לעניות דעתי זה מקור לבעיות זו אמורה להיות הדרך ההגיונית לסיים עבודה במרפאה , אין לי לצערי איך לסייע מעבר למה שכתבתי ,

10/12/2023 | 13:16 | מאת: מירי

תודה האם אין חוק \ תקנה בענין? אין לי איך להתנגד? לערער?

שלחי לי מייל ל [email protected] ואשיב לך

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה