כתמים על השיניים ללא סיבה מובנת

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

08/12/2023 | 08:30 | מאת: אמיר

שלום דוקטור, אני בן 35, לא מעשן. שותה קפה ותה ה 2-3 פעמים ביום. לאחר כל ניקוי אבנית שאני עובר השיניים נראות טוב ללא כתמים, אך לאחר כחודשיים מתחילים להופיע סימנים על גבי השיניים, גוונים של צהבהב-אפרפר. אני דואג לצחצח היטב פעמיים ביום , משתמש בחוט דנטלי וסילונית. האם יש משהו שניתן לעשות? משחה מיוחדת ? (שלא תגרום לשחיקה) משהו אחר ? תודה מראש

אני מניח שאם הכתמים מוסרים עי שיננית זוהי צביעה חיצונית , חסרה אינפורמציה לגבי השיניים- האם ישנן סתימות , שאריות דבק אורתודנטי,? הרגלי תזונה ושתיה של משקאות עם צובענים ? האם השיננית גם משתמשת בתרסיס חול ומים בסיום הטיפול ? פוליש עם משחה ? בכל מקרה עושה רושם שאתה עודה את כל הנדרש מבחינתך , אין משחה ספציפית המטפלת בבעיה מבלי לגרום נזק לשיניים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה