שמירת בריאות החניכיים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

05/12/2023 | 08:21 | מאת: אורין

מעבר לצחצוח נכון פעמיים ביום (בבדיקת שיננית), תזונה טובה, ושיננית כל חצי שנה. איך ניתן לעזור לחניכיים בין צחצוח הבוקר לערב? חשבתי אולי לאחר ארוחה לשטוף את הפה עם מים/ מי מלח? לגבי המי מלח, כמה פעמים ניתן לעשות ביום? (אני חצוי לגבי מי פה בגלל מחקרים שבעד ונגד) תודה רבה!!

מי מלח פעמיים ביום לא יכולים להזיק אך אם אין לך נטיה גנטית למחלת חניכיים - השטיפות אינן מוסיפות מעבר למה שתארת שאתה כבר עושה

05/12/2023 | 21:47 | מאת: אורין

תודה על התשובה! לצערי כן יש גנטיקה של נסיגת חניכיים, האם יש הצעה נוספת לשמירה על בריאות החניכיים? תודה רבה

חסרים המון פרטים כדי לייעץ לך ובמיוחד מה מצב העצם והחניכיים נכון להיום ובהתאמה לגילך , את אלו אפשר לראות בצילומי רנטגן מתאימים יחד עם בדיקה קלינית

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה