מה עושים כדי להעלים רווח בין השיניים לחניכיים?

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

27/11/2023 | 14:07 | מאת: ג.

שלום, אני ממש סובלת מחרדות מכל הקשור לרופאי שיניים ולכן נמנעת מלטפל בשיניים. לפני מס' שנים הלכתי בפעם הראשונה לשיננית ולא זכיתי לחוויה טובה, מה שחיזק את ההמנעות מללכת שוב. הבעייה שנוצרה אז מהניקוי אבנית זו רגישות שנמשכה חודשים ובעייה אסטתית בשל הרווח בין החניכיים לשיניים שגרמו להן להיראות ארוכות ורק חיכיתי שהפלאק בשיניים יחזור כדי לכסות את הרווח. אני יודעת שיש לי בעיית חניכיים ושיש צורך בניקוי עמוק, אבל אין סיכוי שאעשה משהו פעם נוספת אם לא אדע איך אפשר לטפל אסטתית בבעייה הזו. אני עשרות שנים ככה ומעדיפה שזה ישאר ככה אם אין פיתרון אסטתי לבעייה. אשמח לדעת מה האופציות כדי להימנע מהמראה הזה כי בלי פתרון אסטתי לא אוכל לטפל בזה. תודה

רק לפי תאורך ( ללא בדיקה וללא צילומים) עושה רושם שאינך מודעת למשמעות החמורה של מחלת חניכיים , לא הפלאק מכסה את הרווחים אלא מצטברת לאחר הפלאק אבנית וככל שמצטברת יותר אבנית מתגברת דלקת חניכיים הגורמת לאבדן העצם סביב השיניים , ללא טיפול קפדני כל מספר חודשים למניעת דלקת חניכיים את פשוט תשארי ללא שיניים ושום תחליף שאנחנו יודעים לתת אינו טוב כמו השיניים הטבעיות , את המרווחים שנוצרו ניתן למלא עם חומרים מרוכבים או חרסינה אבל ללא ניקוי שיננית את במסלול חד כיווני של איבוד השיניים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה