עזרה דחופה.מרגישה לא טוב .עזרתך

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

06/11/2023 | 23:39 | מאת: מלי הסובלת

שלום רב בחמישי עשו לי סתימה עמוקה בשן לפני אחרונה בלסת עליונה.לא היו לי כאבים לפני נרופא פשוט ראה עששת בצילום. הטיפול היהממושך- כמעט 50 דקותבמהלכו הרופא צילם את השן פעמיים. יש לי בעיה כרוניתבמפרק הלסת.מאוד כאב לי בראש ובפה להשאיר פתוח. אחרי הטיפול חשתי כאב בשן, ירד לי דם מהחניכיים אני חשה כאילו הגרון נפוח מבפנים וכל אזור הלסת כואב ממש. אני על משככים מיום חמישי.הנפיחות בגרון נעלמה אבל יש כאב בחניכיים בכמה שיניים בלסת כאב פנימי באוזן ברמה בינונית. הייתי אצל הרופא בביקורת אמר שיש דלקת חניכיים חריפה, דלקת במפרק הלסת והכל ביחד. אבל כואב לי עדיין וזה מרגיש כאילו כמה שיניים באיזור כואבות לי(בעיקר שניים אחרות עם סתימות ליד) כל האיזור כואב בשתייהמשל מים קפואים. מה דעתך? הקופא אומר להמתין.אני כבר בחרדה קשה. תודה רבה רבה מלי תודה רבה מראש

מבלי לבדוק את המקום ולהתבונן בצילום כל מה שאכתוב יהיה בגדר השערות בלבד, כאבים בשן לאחר סתימה עמוקה הם נואמלים לחלוטין גם אם השן לא כאבה קודם כלל, אם הכל תקין הרגישות בשן תלך ותדעך לעומת זאת אם תתגבר יתכן ויהיה צורך לבצע טיפול שרש, כאב יתכן גם ממקום ההרדמה וגם הוא אמור להעלם,אם אכן ישנה דלקת חניכיים ( ואולי גם לא צחצחת את האיזור במשך מספר ימים ) מציע להגיע לתור דחוף אצל שיננית לניקוי יסודי אשר בוודאות יעזור ויגרום להטבה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה