סתימות לבנות לא יושבות טוב.

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

30/10/2023 | 18:14 | מאת: נועם

עשיתי סתימות לבנות לפני שנה וחצי ואני מרגיש מין משקל עודף נוסף על השן, מין גוף זר. זה מרגיש לי ממש לא נוח, אציין שהרופא בדק לי גובה ואמר שהכול תקין. מה עושים במצב כזה כאשר הרופא לא רואה בעיה שאתה משוכנע שאתה סובל בה?

הכי נכון יהיה לבקש חוות דעת מרופא נוסף מתוך הנחה שאם גם רופא נוסף לא ימצא בעיה יתכן ואכן הסתימות תקינות

30/10/2023 | 19:21 | מאת: נועם

הלכתי לכמה רופאים ואם אומרים שהם תקינים, ואני באמת לא מצליח להתרגל לזה. מה אפשר לעשות בנידון. אין שיחזורי שיניים יותר מדויקים שאיתנו לי מענה לבעיה?

מבלי לראות את הסתימות אין לי כל דרך לייעץ לך מה ניתן לעשות

30/10/2023 | 19:49 | מאת: נועם

https://mail.google.com/mail/u/0/s/?view=att&th=1889613fbcd2249c&attid=0.1&disp=attd&realattid=1889613ab5af628f2f61&safe=1&zw הקישור טוב?

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה