מידות לגשר זמני/קבוע בשיטה ממוחשבת

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

25/10/2023 | 14:28 | מאת: ינון

שלום, הייתי ברשותכם מבקש לשאול 1) האם זה אפשרי/ מומלץ/ לפני השחזת השיניים וגשר זירקוניה קבוע, לקחת מידות לגשר זמני של שש שיניים קדמיות בלסת עליונה, עם סורק דיגיטלי בשיטה ממוחשבת כדי לקבל גשר זמני יותר מדויק ויפה מבלי שיבוצעו שינויים כל שהם בגשר הזמני כמו בשיטה הקלסית הישנה? האם הסורק דיגיטלי בשיטה ממוחשבת יכול לבצע התאמת גוון חוץ מהצורה והגודל? 2)באופן כללי מה יותר נכון לעשות גשר שלם או כל שן בניפרד בצורה בודדת במקרה של בעיה עתידית? אודה לתשובתכם בהקדם האפשרי.תודה.

מידות לגשר זמני הנלקחות לפני השחזה אינן יכולות להיות מדוייקות ואין משמעות לטכניקה, סורק אינו קשור לבחירת הגוון וזו נעשית עי הטכנאי והרופא , בכל מקרה בו ניתן לבצע כתרים בודדים ולא גשר מחובר זהו הפתרון המומלץ

30/10/2023 | 08:17 | מאת: ינון

ראשית הרבה תודה ד"ר אמיד על התייחסותך לקבלת תשובה מפורטת ומובנת👍. בהמשך הייתי ברשותך מבקש לשאול אם לעשות הדמייה לשיניים כרוכה בעלות כל שהיא? באם כן, מהוא סדר גודל של עלות הדמייה כזאת פחות או יותר? בתודה ובברכה, ינון.

31/10/2023 | 03:30 | מאת: ינון

ראשית הרבה תודה ד"ר אמיד על התייחסותך לקבלת תשובה מפורטת ומובנת👍. בהמשך הייתי ברשותך מבקש לשאול אם לעשות הדמייה לשיניים כרוכה בעלות כל שהיא? באם כן, מהוא סדר גודל של עלות הדמייה כזאת פחות או יותר? בתודה ובברכה, ינון.

הדמיה מחייבת תכנון ממוחשב אותו יוצר הטכנאי במעבדה ולאחר מכן יצירת מבנה השיניים על מודל ולסיום בנית תבנית הנשלחת לרופא יחד עם מודל השיניים ובעזרתה יוצר הרופא הדמיה פיזית על שיני המטופל , כל הפעולות האלו מטבע הדברים כרוכות בתשלום, אין מחיר אחיד והמחיר משתנה בין המרפאות השונות ( כמו גם מחיר כתרים ומחירי טיפולים אחרים )

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה