כאב בכתר לעתים רחוקות לאחר אכילה של משהו קשה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

01/10/2023 | 16:59 | מאת: אסי

ב4 חודשיים האלו זה קרה לי פעמיים. לעשתי משהו כנראה שהייה קשה ואז השן כואבת עם הכתר והטיפול שורש(נעשה לפני בערך 4שנים) רק נגיעה קטנה ויש ממש כאב ל1-2 ימים .. 1.מה זה יכול להיות ? 2. ומה צילום יכול לזהות ? 3.ונניח שזה סדר או שבר מה יעזור לי להוציא את הכתר אם גם ככה זה עקירה לא?

לצערי ללא בדיקת השן אין כל דרך לענות לך תשובה מקצועית

02/10/2023 | 16:17 | מאת: אסי

האם צריך צילום או שצריך לפרק את כל הכתר? ואם מפרקים את הכתר אפשר להחזיר אותו או שצריך חדש?

קודם כל כדאי לצלם את השן עם הכתר כדי לנסות לאבחן מה הבעיה ובהתאם לממצאי הצילום לקבל החלטות, כתר המודבק קבוע לא ניתן להוריד ולהחזיר, הורדת הכתר משמע חיתוך הכתר

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה