סד לילה-שאלה חשובה בנושא

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

23/09/2023 | 15:04 | מאת: סד לילה

שלום רב אני משתמש בסד לילה רציתי לשאול במקרה של החלפת כתר בשן קדמית האם שימוש בסד שהותאם לפני ההחלפה יכול לגרום ללחץ בשן ולתזוזה שלו? וכך לגרום לרווחים בשיניים לדוגמא? תודה

הסד בהחלט עלול לגרום ללחץ על השן או לחילופין הוא יכול בכלל לא לשבת על השיניים כתוצאה משינוי הכתר , ניתן כמובן לנסות להתאים את הסד לכתר עי רופא השיניים או לבצע סד חדש

23/09/2023 | 15:46 | מאת: דני

תודה על תגובתך המהירה רק שאלה אחרונה ברשותך האם התשובה לא תישתנה אם מדובר בסד לצורך הלבנת שיניים? תודה

סד הלבנה אינו אמור לשמש כסד לילה ואינו יכול לתפקד כסד לילה ( סד לילה אמור לפתוח מרווח של 2-3 ממ בין הלסתות) ובכל מקרה מכיון שהוא דק סד הלבנה אינו יכול לעבור התאמות

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה