כאבים בשיניים האם זה לכל החיים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

09/09/2023 | 08:34 | מאת: שי

שלום דוקטור יש לי המון בעיות בשיניים כתוצאה מחריקה קשה שאני סובל ממנה כל הזמן עושים לי סתימות וכתרים וכח פעם משהו נדפק ועושים לי "כיבוי שריפה" ולפעמיפ משום מקום כואב לי אבל אומרים לא כדאי לפתוח וכדומה וההרגשה עצמה שלי עם השיניים בלשון גם לא נוחה ומציקה וכל פעם משהו אחר. האם אני באמת צריך כל החיים להיות עם כאבים? אני בסך הכל בן 34. קיבלתי עליך המלצה חמה מקולגה שלי שטופלה אצלך . האם אתה תסכים לעזור לי אם אגיע למרפאתך? האם יש סיכוי לאפשר לי חיים בלי כאבי שיניים? תודה

אין סיבה לאף אדם לסבול מכאב כלשהו ובוודאי לא מכאב שיניים , צריך לאבחן נכון את הבעיות בפה וכמובן להציע את הפתרונות המתאימים

11/09/2023 | 15:37 | מאת: שי

שלום רוני תודה על תשובתך האם תסכים לסייע לי במרפאתך? אני מיואש

לא ממש הבנתי את השאלה ,אם אתה מעוניין בטיפול במרפאתנו מאד פשוט לקבוע תור ולהגיע לבדיקה מסודרת

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה