כתרים בשיניים קדמיות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

03/09/2023 | 13:26 | מאת: אייל

שלום דוקטור, עקב בעיות, עושים לי שתל ושלושה כתרים בשיניים הקדמיות העליונות, אלו שנראים טוב לעין בחיוך. האם כדאי כבר לעשות ציפוי לשאר השיניים הקדמיות? אני חושש שיראו הבדלי צבע בן השיניים הטבעיות לכתרים.

אין לי כל דרך לייעץ לך לגבי טיפול ספציפי ללא בדיקה וצילומים , אם חייבים כתרים על 3 שיניים יתכן וניתן להמנע מביצוע שתל, יתכן ולא חייבים כתרים על השיניים וניתן להסתפק בציפויים היקפיים ועוד אופציות שונות שכולן תלויית במצב השיניים הספציפי

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה